Nog maar een kavel beschikbaar! Bekijk hier

DE IDEALE LIGGING

Het Meesters Hof is een van de unieke wijken die De Enschotse Tuinen rijk is. De nieuwe wijk De Enschotse Tuinen met meer dan 150 woningen wordt gerealiseerd in het populaire Berkel-Enschot. Vrij wonen in een rustige omgeving maar toch alle faciliteiten binnen handbereik. Omringd door de natuur, biedt deze ligging talloze mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes, vertier voor kinderen of een fijn stukje om.

kaart

HIER KOM JE NIKS TEKORT

Het pittoreske Berkel-Enschot staat in volle bloei. Met een recent ontwikkeld bruisend dorpshart kom je hier niks tekort. Je kan hier terecht voor de dagdagelijkse boodschappen, lekker uitgebreid shoppen, de wekelijkse markt of genieten van de verschillende horecagelegenheden. Ook kent Berkel-Enschot een rijk verenigingsleven. Omringd door parkachtige tuinen is Berkel-Enschot een historische gemeente. Zie je jezelf al in het zonnetje fietsen, wandelen of hardlopen over de groenstrook? Ook kunnen de kinderen terecht bij de speeltuin om de hoek of zwemmen in de recreatieplas.

404

IN VOLLE GROEI

De woningen zijn gesitueerd in het recent ontwikkelde gebied De Enschotse Tuinen in de wijk Het Meesters Hof. Aan de kant van de Burgemeester Bechtweg worden 44 woningen gerealiseerd in de Meester van Zeelandstraat, Meester van Mensvoortstraat, Schoolmeesterstraat en Meester van Roosmalenhof. De wijk is ideaal gelegen ten opzicht van uitvalswagen naar de grotere steden: Tilburg, Eindhoven en Breda.

404

BLIJF OP DE HOOGTE!

Heeft u belangstelling voor de ontwikkelingen van Het Meesters Hof? Meld u dan via onderstaand inschrijfformulier aan.

inschrijven